S viscelárním tukem zatočí proteinová dieta

Sedavý způsob života, málo pohybu v přírodě a jako důsledek vyšší příjem energie. Důsledkem toho mnozí z nás získali postavu jablka a všechen tuk se začal ukládat do oblasti břicha.

Část tuku tam pochopitelně musí být, ale pokud je tam i nějaký nadbytečný, musí pryč. Nejen, že nám viscelární tuk nesluší, ale především je rizikovým faktorem srdečních a civilizačních chorob. Pokoušíme-li se ho zbavit, pravděpodobně jsme začali cvičit, jenže často ani stovka posilovacích cviků denně není správným řešením, protože není možné cíleně se zbavit břišního tuku.

Logickým krokem je přistoupit ke kompletní změně životního stylu, jehož základem je pravidelná a pestrá strava a pohybová aktivita s optimální tepovou frekvencí. Jenže tento proces je zdlouhavý a proč ho nedobrovolně podstupovat, když redukovat vnitřní viscelární tuk lze i rychleji.

Jak dokazuje klientka brněnského dámského wellness a fitness centra Hany Bany Míša, rychle zhubnout je možné, a dokonce bez jojo efektu. Ptáte se jak? Za pomocí proteinové diety Medidiet při níž dochází k minimálním úbytkům svalové tkáně.

Vzniku této diety vděčíme panu dr. Blackburnovi, který už v roce 1973 formuloval protokol Protein Sparing Modified Fast („bílkoviny šetřící modifikovaný půst“) a tím položil základ ketogenních diet. Přísunem dostatečného množství kvalitních bílkovin, za současné redukce přísunu cukrů se organismus dostává do stavu ketózy (odtud označení bílkovinných diet jako „ketogenní“), a právě tento stav redukuje tělesnou hmotnost na úkor tukové tkáně.

Během této diety budete postupně procházet 3 – 4 fázemi. Každá z nich má význam nejen pro zhubnutí nadbytečných kilogramů na úkor tukové tkáně, ale také pro nastolení správných stravovacích návyků a udržení dosažené redukce v dlouhodobém časovém horizontu.

Ketolátky navíc mají přirozený euforizující účinek, způsobující dobrou náladu a jsou mocným zdrojem energie pro lidský organismus. Při této dietě tedy nebude o dobrou náladu a energii nouzi.

Mohlo by se vám líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>